Agenţiile imobiliare din străinătate. Merită să se apeleze la serviciile lor atunci când se doreşte achiziţionarea unui imobil în străinătate?

Vă gândiţi să achiziţionaţi un imobil în străinătate? Nu ştiţi cum să procedaţi? Vă gândiţi să apelaţi la o agenţie imobiliară din străinătate? Vă prezentăm câteva argumente care v-ar putea ajuta în luarea unei decizii.

La achiziţionarea unui imobil în străinătate vă pot ajuta şi agenţiile imobiliare din România. Utilizarea serviciilor acestora vă oferă o serie de avantaje incontestabile. Cele care se specializează în imobilele din străinătate vă oferă servicii complexe, inclusiv pregătirea contractului de vânzare-cumpărare şi traducerea lui în limba română. Neţinând seama de faptul că achiziţionarea prin intermediul agenţiei imobiliare Rellox nu necesită costuri mai mari, comparativ cu cele ale unei agenţii imobiliare din străinătate. În plus, cumpărătorul are la dispoziţie o persoană de contact chiar în România.

Agenţia imobiliară Rellox se specializează în vânzarea de proprietăţi imobiliare dintr-o serie întreagă de ţări europene, având în oferta sa imobile din Franţa, Italia, Spania, Croaţia, Austria şi Elveția. Compania Rellox este cel mai mare dealer de proprietăţi imobiliare din străinătate care activează în regiunea Europei Centrale şi de Est.

În cazul companiei Rellox, un avantaj cert îl reprezintă faptul că aveţi la dispoziție oferte din mai multe locaţii, ceea ce nu vă poate oferi o agenţie imobiliară locală, care este legată numai de o locaţie specifică. Compania Rellox, ca o agenţie imobiliară specializată, vă poate oferi consultanţă şi în ceea ce priveşte cele mai avantajoase oportunităţi de investiţie din diferite zone. De exemplu, în anumite locaţii, cei interesaţi de achiziţionarea unui imobil în străinătate au posibilitatea de a închiria ulterior imobilul achiziţionat. Având în vedere portofoliul larg de partenerii internaţionali şi dezvoltatori colaboratori, Rellox are imagine de ansamblu cu privire şi la alte locaţii, putând prin urmare să ofere mai multe opţiuni avantajoase pentru cumpărarea unui imobil în străinătate.

Ce nu vă pot asigura agenţiile imobiliare din străinătate?

Toate ţările europene au condiţii specifice pentru achiziţionare unei proprietăţi imobiliare. În timp ce unele dintre aceste condiţii diferă foarte puţin de cele din România, altele trebuie abordate cu atenţie. Vă atragem atenţia asupra tuturor impedimentelor şi "capcanelor" pe care le-aţi putea întâlni.

Angajaţii agenţiei noastre imobiliare vorbesc limba clientului şi vă pot pune la dispoziţie o persoană de contact din România, cu care vă veţi putea întâlni şi discuta toate detaliile achiziţiei. Bineînţeles că asigurăm traducerea în limb română a tuturor documentelor contractuale, astfel încât cumpărătorul să le poată studia în limba sa.

Compania Rellox vă oferă o gamă completă de servicii, începând cu consultanţa indispensabilă referitoare la condiţiile specifice din ţara în cauză pe care cumpărătorul trebuie să le aibă în vedere. De asemenea, clientul se familiarizează şi cu informaţiile de bază (problematica fiscală, legislativa ș.a.) din ţara în care doreşte să achiziționeze imobilul.

La fel ca agenţiile imobiliare externe, compania Rellox oferă şi servicii complete şi după achiziţionarea imobilului. Îi ajută pe clienţi să contacteze organele administrative locale, le facilitează înscriere la serviciile de bază şi înregistrarea imobilului la autorităţi.

În afară de România, agenţia imobiliară Rellox are reprezentanţe şi în alte ţări din Europa centrală şi de Est. Clienţii pot găsi reprezentanţe sau filiale ale noastre în Cehia, Polonia, Ungaria, Rusia şi Slovacia.

Este mai costisitoare achiziţionarea prin intermediul companiei Rellox decât prin intermediul unei agenţii imobiliare externe?

Multe persoane consideră că achiziţionarea unui imobil în străinătate prin intermediul unei agenţii imobiliare locale este mai puţin costisitoare. Însă aceasta este o idee greşită. Dacă veţi folosii serviciile companiei Rellox nu înseamnă că veţi avea costuri suplimentare.

Cumpărătorul plăteşte acelaşi comision pe care l-ar plăti agenţiei imobiliare din străinătate. Utilizând serviciile companiei Rellox, cumpărătorul nu va suporta nici un cost suplimentar. Din contră. De foarte multe ori apelează la serviciile companiei Rellox clienţii care au ajuns în impas atunci când au dorit să achiziţioneze un imobil din străinătate prin intermediul unei agenţii imobiliare externe. Este vorba în principal de probleme legate de încheierea contractelor de vânzare-cumpărare şi de plata preţului de achiziţie, când clientul este "forţat" să accepte condiţii neavantajoase. În majoritatea cazurilor, agenţia imobiliară din străinătate reprezintă şi interesele vânzătorului, ceea ce, din păcate, face ca o astfel de agenţie să prefere soluţionări care sunt avantajoase numai pentru vânzător.

În plus, datorită poziţiei solide pe care o are pe piaţă, agenţia imobiliară Rellox are relaţii directe şi foarte bune chiar cu dezvoltatorii imobiliari. Astfel se obţin preţuri mult mai bune şi, pentru unele proiecte, nici nu se perce comision.

De aceea, dacă v-aţi decis ferm să achiziţionaţi un imobil în străinătate , vă recomandăm să luaţi în considerare toate argumentele pro şi contra privind utilizare serviciilor unei agenţii imobiliare externe. Nu ezitaţi să apelaţi la compania Rellox în cazul în care aveţi orice fel de întrebări. Vom fi bucuroşi să vă răspundem la ele.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: