Investiţiile în apartamente de închiriat din Paris

Piaţa imobiliară din Franţa este foarte diversificată în funcție de regiuni. În Franţa s-a înregistrat în 2011 o creştere cu 4,3 % de la un an la altul a preţurilor imobilelor rezidenţiale.

În Paris, această creştere a fost chiar de 14,8 %. Preţul mediu pe metrul pătrat locuibil este în Paris de 8.259 EUR. Veniturile medii anuale din închiriere nu sunt prea mari, ajungând la cca. 3,5 %. În ultima vreme, creşterea preţurilor chiriilor nu face faţă creşterii preţurilor imobilelor. Prin urmare, întrebarea este dacă preţurile imobilelor nu se vor corecta, adică reduce. Asociaţia agenţiilor imobiliare din Franţa preconizează pentru acest an o scădere a preţurilor imobilelor din Franţa cu 3,5 %.

Un caz specific francez sunt investiţiile în aşa-numite proiecte lease-back, la care investitorul obţine o garanţie contractuală pentru venitul din închiriere pe o perioadă de 2 - cca. 10 ani. Acest venit garantat din închiriere este în general în jur de 3 -5 % din preţul de achiziţie.

Varianta de achiziţie lease-back a imobilului,cu garantarea venitului din închiriere, oferă investitorului şi alte avantaje sub forma posibilităţii de returnare a TVA-ului din preţul de achiziţie, costuri de întreţinere reduse, soluţionări complexe pentru administrarea imobilului şi posibilitatea folosirii acestuia în scop personal.

» Vizitaţi oferta de proprietăţi imobiliare de închiriat din oraşe şi metropole.

Articole pe aceeaşi temă:

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: