Investitorii sunt atrași de apartamentele din Alpii austrieci Oportunități de investiții selectate pentru 2019

Alpii îi atrag nu doar pe schiori, ci și pe investitori. Datorită cererii în creștere pentru spații de cazare, apar în Alpi noi proiecte de apartamente destinată vânzării în proprietate personală și pentru o ulterioară combinație de uz personal cu închiriere. Veniturile anuale sunt de peste 4 %.

Un număr record de turiști

Există un număr din ce în ce mai mare de turiști care merg în Alpii austrieci. Această tendință a fost confirmată și de sezonul de iarnă de anul trecut. Biroul de Statistică al Austriei a înregistrat un total de 49 de milioane de înnoptări din noiembrie anul trecut până în luna februarie a acestui an, ceea ce reprezintă o creștere record de 5,7% față de anul precedent. „Cel mai mul a crescut interesul oamenilor pentru cazarea în apartamente închiriate în scop comercial, aproape cu 3 %,“ menționa Jan Rejcha din compania Rellox, specializată în vânzarea de imobile în străinătate.

Apartamente de vânzare ca investiție

Se construiesc apartamente noi în resorturi atractive, care asigură un grad mare de ocupare atât în sezonul de iarnă, cât și în cel de vară. Utilările de calitate, facilitățile și serviciile hoteliere bogate sun subînțelese. Ce proiecte sunt oferite spre vânzare în prezent?

Neukirchen am Grossvenediger

Un nou proiect de apartamente confortabile de lux, într-un loc atractiv, la numai câțiva pași de telegondolă. Acest proiect cuprinde 45 de apartamente și 8 penthouse-uri, cu prețuri de la 562 800 EUR fără TVA. Toți proprietarii și oaspeții vor avea la dispoziție serviciile unui hotel de 4* , adică wellness cu piscine și saune, fitness, o hală spațioasă, restaurant, servirea micului dejun, recepție etc. Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligația ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Proprietarii apartamentelor obțin venturi atractive din închiriere. Se presupune că proiectul va fi finalizat în decembrie 2020.

Ehrwald

Aproape de ghețarul Zugspitze, în orășelul alpin Ehrwald, se construiește un complex de 4 * cu apartamente cu 1 – 4 dormitoare, cu prețuri de la 312 500 EUR fără TVA. Resortul dispune de restaurant, fitness, wellness și piscină. Finalizarea proiectului este planificată pentru mai 2019. Se presupune că veniturile din închiriere vor ajunge la cca. 4,3 % după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării,” spune Jan Rejcha.

Saalbach / Hinterglemm

Apartamente confortabil de 4* vor fi construite din primăvara lui 2019 și în regiunea Saalbach/Hinterglemm. Complexul va cuprinde și facilități de lux, cum ar fi 2 restaurante, sală de fitness, SPA, saune și piscină. Prețurile încep de la 239 900 EUR fără TVA și veniturile din primul an pot ajunge la 4,14 %. O veste foarte bună este că se planifică unirea stațiunii cu domeniul schiabil Zell am See, ceea ce va duce la apariția celui mai mare domeniu schiabil din lume.

Zell am See

Un nou proiect cu apartamente de 4* se va construi lângă centrul orașului Zell am See, unde se găsesc o mulțime de restaurante, baruri și magazine. Proiectul cuprinde 28 de apartamente complet utilate, un centru wellness mare, cu piscină încălzită interioară, saună și sală de fitness. La parterul complexului va fi un restaurant și un bar aprés ski. Prețurile sunt de la 322 000 EUR până la 812 000 EUR fără TVA. Acest resort își va deschide porțile în decembrie 2019.

Mayrhofen

Acest proiect din inima renumitului Zillertal oferă un venit garantat din închiriere de 4 %. Proiectul include 10 apartamente, restaurant și wellness și va fi finalizat în decembrie 2019. Un apartament complet utilat, cu un dormitor și un loc de parcare, va costa 340 400 EUR.

Obergurgl

În Obergurgl, denumit și diamantul din Alpi, la altitudinea de 1930m, vă oferim un nou proiect care este deja finalizat și care promite venturi garantate din închiriere de 4 %. În această zonă apar puține proiecte care se vând străinilor, iar aceasta este o oportunitate rară, de care merită să profitați. Un apartament nou din acest proiect costă 426 400 EUR fără TVA.

Lech, Ski Arlberg

O oportunitate unică de a cumpăra apartamente de lux în populara stațiune alpină Lech, care face parte din renumita regiune Ski Arlberg, cel mai mare domeniu schiabil din Austria. Zona își păstrează renumele de destinație exclusivistă, pentru cei mai pretențioși clienți. Resortul include și un centru wellness cu piscină, saună, hammam și încăpere de relaxare. Conform planului de urbanism, apartamentele se vând ca proprietate privată, în combinație de utilizare în scop personal cu închiriere ulterioară. Prețurile apartamentelor încep de la 1 485 000 EUR. Complexul este deja în construcție și se presupune că va fi finalizat în decembrie 2019.. Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Mühlbach am Hochkönig, Ski Amadé

În toamna lui 2019 va începe construcția unui nou proiect cu apartamente confortabil, în localitate Mühlbach am Hochkönig, o zonă preferată de familiile cu copii, care face parte din domeniul schiabil Ski Amadé. Resortul este situat în centru, la doar câteva minute de telegondola Hochkönig Bergbahnen. Apartamentele se vând complet mobilate, cu loc de parcare inclus în preț și saună opțional. Conform planului de urbanism, apartamentele se vând ca proprietate privată, în combinație de utilizare în scop personal cu închiriere ulterioară. Se presupune că în primul an veniturile vor ajunge la cca. 3,11 % după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării. Prețurile încep de la acceptabila sumă de 174 000 EUR. Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Administrarea apartamentelor este asigurată

Apartamentele se vând ca proprietate privată, în combinație de utilizare în scop personal cu închiriere ulterioară. „O companie desemnată se ocupă de administrare a imobilului şi de închiriere a acestuia. Acest lucru face ca proprietarii să nu aibă nicio grijă. Este vorba despre o modalitate din ce în ce mai preferată de investiție în proprietăți imobiliare din străinătate,” spune în încheiere Jan Rejcha.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: