Mallorca îi atrage străinii care caută locuinţe de vacanţă

Clima, accesibilitatea bună şi peisajele minunate... Conform revistei specializate Knight Frank, acestea ar fi principalele motive pentru care Mallorca a devenit o destinaţie de vacanţă preferată de foarte mulţi britanici. Diferit de restul Spaniei, restricţiile severe în domeniul construcţiilor şi cererea în creştere din partea elitelor europene, protejează şi mai mult preţurile proprietăţilor imobiliare de aici.

Imaginea Insulei Mallorca s-a schimbat considerabil în ultimul deceniu. Au dispărut blocurile de-a lungul plajelor, Mallorca adaptându-se cerinţelor vizitatorilor şi oferind mult mai mult. Începând cu case rustice pastorale, până la cele de lux amplasate în apropierea terenurilor de golf. Oferta de imobile în Mallorca este foarte largă.

La ora actuală, 27 de companii aeriene din 45 de ţări asigură legături aviatice cu Mallorca. Mallorca nu-i atrage numai pe cei care doresc o a doua reşedinţă, de vacanţă, dar şi pe cei care vor să locuiască stabil aici pe toată durata anului. Pe lângă cele trei sute de zile însorite reprezintă o atracţie a insulei o reprezintă şi numărul mare de excelente şcoli internaţionale şi calitatea serviciilor medicale. Oferta de activităţi pentru petrecerea timpului liber este şi ea mare, putându-se opta pentru windsurfing, golf, navigaţie dar şi scufundări acvatice sau tenis.

Dacă zona vestică a insulei (Puorto Andratx, Santa Ponsa sau Son Vida) este preferată de cumpărătorii din Germania sau Peninsula Scandinavă, coasta nordică a insulei (Deia, Valldemossa, Soller) îi atrage în cea mai mare măsură pe britanici. Cu siguranţă că un rol important îl au peisajele montante şi restaurantele. Ca un fapt divers, în Mallorca sunt cinci restaurante care se pot mândri cu o stea Michelin. Pe de altă parte, interesul investitorilor din Europa Centrală şi de Est este repartizat uniform între toate destinaţiile cele mai căutate, unde, în pofida crizei economice, preţurile se menţin la cel mai stabil nivel.

Conform experţilor de a Knight Frank, preţurile proprietăţilor imobiliare din locaţiile de top sunt în continuare cu 15 - 20 la sută sub nivelul din înaintea crizei economice. Însă, în restul Spaniei, preţurile sunt cu până la 30 la sută sub nivelul anterior recesiunii. Un rol important îl poate juca şi faptul că, datorită restricţiilor severe impuse construcţiilor în Mallorca, oferta este destul de redusă.

Imobile de vânzare în Mallorca:

» Intraţi în baza de date cu imobile.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: