NOUTATE - N NOU RESORT CHIAR LÂNGĂ O PLAJĂ PRIVATĂ DIN LIDO DI JESOLO

Richard Meier, arhitect de renume mondial și deținător al prestigiosului premiu Pritzker pentru arhitectură, a conceput încă unul dintre proiectele sale unice.

De această dată este vorba despre un nou resort de top, cu apartamente, aflat în prima line la mare, cu acces direct pe o plajă cu nisip privată, în renumita stațiune estivală Lido di Jesolo. Împreună cu designerul de interior Matteo Thun, au creat niște spații care vă vor încânta prin lux, păstrând în același timp și atmosfera confortului de casă. Apartamentele sunt destinate pentru vânzarea către investitori privați, pentru uz propriu sau uz propriu în combinație cu închirierea pe termen scurt.

Richard Meier

Lucrările companiei Richard Meier & Partners excelează prin designul propriu original, care și-a lăsat amprenta pe mai mult de 130 de proiecte din America de Nord și de Sud, Europa și Asia. Oferă soluții arhitectonice pentru un spectru larg de tipuri și mărimi ale clădirilor - proiectează facilități culturale, clădiri administrative, clădiri de învățământ, clădiri industriale, hoteluri sau reședințe private.

Dintre cele mai imprtante lucrări fac parte: Smith House din Darien - Connecticut, Getty Center din Los Angeles - California, clădirea tribunalului  Statelor Unite din Islip - New York, Muzeul de Artă Contemporană din Barcelona sau Jubilee Church din Roma. Pe lângă acestea, Richard Meier a proiectat și multe case și proiecte rezidențiale private, inclusiv Charles Street Apartments și On Prospect Park din New York.

Richard Meier a primit toate premiile și aprecierile posibile în domeniul arhitecturii. În 1984 a devenit cel mai tânăr câștigător al premiului Pritzker în arhitectură, adică unul dintre cele mai apreciate premii în acest domeniu.

Servicii perfecte

Clădirea cu apartamente este unită cu hotelul alăturat administrat de o companie cu renume mondial. Proprietarii apartamentelor pot beneficia de serviciile hotelului de 5*, inclusiv piscină interioară și exterioară, saune, centru wellness, restaurant și bar. În cazul în care îl utilizați doar temporar, puteți să folosiți serviciul de închiriere oferit de hotelul alăturat și să obțineți, fără nicio grijă, venituri atractive.  Investitorii au la dispoziție chiar și varianta cu venit garant în valoare de 3 % pe ani din prețul de achiziție net al apartamentului, garajului și dotărilor, pe o perioadă de 5 ani.

Locație proeminentă

Un avantaj clar al acestui resort este plaja de nisip lungă de 15 km și scăldată de apa cristalină a Mării Adriatice. Împrejurimile îmbie la activități sportive, de la iahting și alte sporturi nautice, până la tenis de câmp și golf pe terenuri de top. Iubitorii de cultură și istorie pot face o excursie în Veneția, Padova sau Udine.

La acest resort se poate ajunge foarte ușor cu avionul, mașina, autobuzul sau cu trenul. Aeroportul din Veneția este la 34 km și cel din Treviso la 48 km. Din București până în Veneția zborul durează 3 ore și jumătate.

Prețuri

  • Studio – prețuri de la 364 900 EUR
  • Apartamente cu 1 dormitor – prețuri de la 392 500 EUR
  • Apartamente cu 2 dormitoare – prețuri de la 757 500 EUR
  • Apartamente cu 3 dormitoare – prețuri de la 1 655 400 EUR
  • Penthouse – prețuri de la 1 035 000 EUR fără TVA

Trăiți-vă visul și faceți din acest loc minunat o a doua casă a dumneavoastră.

Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare! Vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informații.

Aflați mai multe informații despre achiziționarea unui imobil în Italia.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: