NOUTATE – Resort de apartamente în Zugspitz Arena

Căutați o oportunitate de investiție avantajoasă! Un prin care să vă bucurați împreună cu familia de banii investiți? Cumpărați-vă un apartament propriu în Alpi, lângă terenul de golf, aproape de telegondole și de ghețar.

Puteți să veniți aici doar câteva săptămâni pe an, în vacanță și să închiriați în restul anului. Se presupun venituri din închiriere de până la 4,85 % din prețul de achiziție. Se asigură servicii de administrare și închiriere ulterioară. La nivel profesionist. Fără griji pentru proprietari.

Unde se află acest resort?

În populara Zugspitz Arena, unde este animație atât iarna cât și vara, mai concret în localitatea Ehrwald. Localitatea se află la poalele muntelui Zugspitze, cel mai mare vârf din Alpii bavarezi, cu ghețarul Schneeferner. Pe acest ghețar se poate schia din noiembrie până în aprilie. Apartamentele sunt la cca. 1 km de terenul de golf Golfclub Tiroler Zugspitze și de telegondola Wettersteinbahn. Zona este ideală pentru schiori, drumeți montani, bicicliști, jucători de golf, alpiniști și familii cu copii.

Care sunt prețurile apartamentelor?

  • Apartamente cu 1 dormitor – de la 219 000 EUR fără TVA
  • Apartamente cu 1,5 dormitor – de la 305 000 EUR fără TVA
  • Apartamente cu 2 dormitoare – de la 360 000 EUR fără TVA
  • Apartamente cu 2,5 dormitoare – de la 499 000 EUR fără TVA
  • Apartamente cu 3 dormitoare – de la 699 000 EUR fără TVA

Apartamentele se vând sub formă de proprietate privată. Prețul include mobilier şi un loc de parcare în exterior. Prețurile nu includ costurile suplimentare. Cumpărătorul plătește prețul de achiziție fără TVA.

Ce venituri se presupun?

Se presupun venituri de până la 4,85 % din prețul de achiziție, după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depășească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceștia neavând nicio grijă în acest sens.

Wellness cu piscină și saune

După un schiat pe cinste sau o drumeție montană, relaxați-vă mușchii în piscina interioară, în sauna finlandeză sau bio, sau în cabina cu infraroșu. Dacă aveți nevoie de ceva în timpul șederii, puteți utiliza recepția. Confortul maxim al proprietarilor și oaspeților acestora este pe primul loc.

Acces excelent

Zugspitz Arena se află în apropierea graniței dintre Austria și Germania. Este la nicio oră de Salzburg. Din Munchen se poate ajunge confortabil pe autostradă.

Când va fi finalizat acest resort?

Se presupune că construcția va fi terminată în decembrie 2020. 

Investiți. Și împliniți-vă visul. Pentru mai multe informații despre achiziționarea unui imobil în Austria și pentru detalii cu privire la acest resort, vă rugăm să ne contactați.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: