Obergurgl – o destinaţie exclusivistă pentru investitori şi iubitorii de schi

Obergurgl este sinonim cu satul de la cea mai mare altitudine din Europa şi cu apartenenţa în regiunea de schi de top Obergurgl /Hochgurgl din Alpii austrieci. Iubitorii sporturilor de iarna o adoră datorită sezonului de iarnă foarte lung, care durează de la începutul lunii noiembrie până la sfârşitul lunii mai.

Obergurgl este situat la o altitudine de 1930 m, fiind înconjurat de douăzeci şi unu de vârfuri de peste trei mii de metri.  Astfel, vă veţi putea bucura de minunate privelişti panoramice montane.  Satul se află în raionul Solden, la numai 14km de oraşul cu acelaşi  nume, care este şi o renumită staţiune de schi cu gheţar.

Mulţumită celor mai moderne teleferice care deservesc 110 km de pârtii, schiorii îşi petrec ziua pe munte fără a aştepta la cozi neplăcute.  Sunt disponibili 35 km de pârtii albastre, 55 km roşii şi 20 km negre, astfel încât orice schior să fie mulţumit. Orăşelul este adecvat pentru persoanele care preferă concediul "fără maşină". Telefericele, pârtiile, şcolile de schi, magazinele şi restaurantele sunt la câţiva paşi.

Obergurgl îşi păstrează statutul de destinaţie exclusivistă. Oferta cu imobile de vânzare de aici este foarte limitată - aproape niciun proprietar de imobil nu doreşte să vândă.  Construirea unor noi proiecte rezidenţiale este o raritate. Preţurile imobilelor de aici (până la 8.000,- EUR / m2) sunt cu mult mai mari decât în majoritatea staţiunilor alpine austriece, dar având în vedere oferta limitată, este vorba despre o investiţie excelentă. Se garantează o rentabilitate  foarte bună pentru cei interesaţi de vânzarea în viitor a imobilului achiziţionat. Există o mulţime de persoane interesate de achiziţionarea unui imobil în Obergurgl. Staţiunea este căutată mai ales de cetăţeni şi investitori britanici.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: