Piaţa imobiliară din Marbella contribuie la revitalizarea oraşului

Deja de mai mult timp Marbella îşi păstrează reputaţia unuia dintre cele mai frumoase locuri în care se poate trăi, rămânând în acelaşi timp o destinaţie atractivă de vacanţă pentru turiştii din întreaga Europă.

În prezent, în Marbella are loc revitalizarea întregului oraş - se extinde portul, se îmbunătăţeşte transportul în comun şi noile proiecte culturale vor duce printre altele şi la consolidarea pieţei imobiliare locale.

Marbella oferă o climă ideală – temperatura medie în luna martie atinge 14°C, ceea ce reprezintă un factor benefic luând în considerare ultimele luni reci din Europa. Un alt avantaj îl reprezintă cele 320 de zile însorite pe an. Astfel, persoanele care se mută în Marbella se pot bucura de o calitate a vieţii într-un climat cald.

Se presupune că revitalizarea oraşului va costa în jur de 80 milioane Euro. Economia locală va avea numai de câştigat din această revitalizare, un exemplu oferindu-l reamenajarea portului care va permite ancorarea navelor de croazieră mari. Din proiectul de extindere a portului face parte şi construirea unor noi debarcadere pentru iahturi şi vase mai mici.

În ultimul an s-a îmbunătăţit marcant calitatea transportului în comun din regiunea Costa del Sol. Deschiderea tunelului San Pedro a ajutat la soluţionarea problemelor de trafic frecvente şi a permis facilitarea transportului către alte oraşe spaniole. Astfel, locuitorii de aici se pot bucura de linişte la nivel local şi pot folosi legăturile de tren de mare viteză cu restul Spaniei. De exemplu, o călătorie până la Madrid durează numai trei ore.

Renumitul oraş Malaga, aflat la o distanţă de numai 45 de minute, este un important centru  cultural, căutat datorită mulţimii de festivaluri şi muzee. Şi Malaga trece printr-o revitalizare treptată, deschizându-se noi muzee, cum ar fi cel al vinului ş.a.

» Imobile de vânzare în Spania.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: