Preţurile imobilelor din Paris sunt în scădere

Dacă aţi visat vreodată să cumpăraţi un imobil în Paris, acum este momentul pentru a acţiona! Preţurile imobilelor exclusiviste din Paris au scăzut în medie de la un an la altul cu 10 - 20 la sută.

Numărul proprietăţilor imobiliare de vânzare este în creştere datorită faptului că economia franceză stagnează şi mulţi oameni bogaţi părăsesc ţara pentru a scăpa de impozitele în creştere.

Experţii menţionează că au apărut pe piaţă oportunităţi care până nu demult erau inexistente. Nu este de mirare că multe proprietăţi imobiliare aflate în proprietatea unor familii bogate franceze, trec în proprietatea unor cumpărători străini.

Un caz foarte cunoscut este cel al unui om de afaceri din Brazilia care a cumpărat o vilă pariziană în care timp de mai multe generaţii a trăit o celebră familie franceză. Se apreciază că 70 % dintre cumpărători sunt din afara Franţei. Recent, tot mai mulţi cumpărători vin din Rusia şi China dar nu fac excepţie cei din Africa şi din Orientul Îndepărtat.

Fiecare naţionalitate are cerinţele sale specifice, de exemplu, persoanele interesate din China caută locaţii de prestigiu din jurul Turnului Eiffel deoarece reşedinţele lor pariziene servesc şi unor scopuri de afaceri. În schimb, ruşii preferă zona din jurul Champs Elysées.

Numărul de imobile de lux de vânzare a crescut de la un an la altul cu 50 %, ceea ce reprezintă o valoare fără precedent. Această situaţie este o consecinţă a mai multor evenimente. În primul rând, trebuie menţionat impozitul de 75 % pe lux, impus veniturilor care depăşesc un milion de euro pe an.

» Sfat: oferta de apartamente de vânzare din Paris.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: