Rellox stabilit parteneriate cu dezvoltatori de renume spanioli

Compania Rellox, specializată în vânzarea de proprietăţi imobiliare din străinătate, a participat la ediţia 15 a Târgului internaţional imobiliar din Madrid care s-a desfăşurat în perioada 29. mai - 1 iunie 2013. La standul nostru am prezentat oportunităţi de investiţii imobiliare din Europa - cu precădere din Austria, Elveţia, Germania dar şi din alte ţări. Am înregistrat un interes marcant din partea investitorilor spanioli, dornici de a investi pe pieţe imobiliare stabile din Europa.

În acelaşi timp, Rellox a stabilit noi parteneriate strategice cu renumiţi dezvoltatori spanioli. Am reuşit să obţinem exclusivitate pentru vânzările în Europa Centrală şi de Est. Astfel, vom fi singurii în măsură să oferim clienţilor noştri noi proiecte rezidenţiale de pe litoralul spaniol, situate în regiuni preferate, cum ar fi Costa Blanca, Costa Almería, Costa del Sol ş.a. Am ales cu atenţie noii partenerii din rândul dezvoltatorilor spanioli, orientându-ne către firme stabile şi cu renume, cu proiecte de calitate în locaţii bune. Acest factor este foarte important mai ales pentru clienţii noştri deoarece piaţa imobiliară spaniolă este supra-aglomerată cu imobile problematice, de o calitate dubioasă.

Compania Rellox se specializează în vânzarea de proprietăţi imobiliare din străinătate, activând în şapte ţări din Europa - Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Polonia, Rusia, România şi Spania.

Fotografii

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: