Sezonul de schi este aici! Ieșiți la un week-end prelungit în Alpi!

Doriți să scăpați pentru câteva zile de agitația din înaintea Crăciunului? Duceți-vă în Alpi! Sezonul de schi este deja în plină desfășurare. Pe domeniile schiabile de pe ghețari, cum ar fi Kitzsteinhorn sau Dachstein, sezonul de schi 2019/2020 a început încă din octombrie.

În decembrie se va schia în toate stațiunile importante și v-am pregătit o listă cu cele mai vizitate domenii schiabile, inclusiv cu termenele de începere și de final de sezon.

Siguranța stratului de zăpadă și un sezon de schi lung, atrag iarnă de iarnă schiori din întreaga lume. Institutul de Statistică din Austria a înregistrat în iarna de anul trecu aproape 73 milioane de înnoptări, adică cu 1,4 % mai mult decât cu un an în urmă. În această perioadă, toate unitățile de cazare au raportat și un număr tot mai mare de înnoptări. Cea mai mare creștere relativă a fost înregistrată pentru apartamentele comerciale de vacanță (cu 5,5 %, la 7,83 milioane).

Acesta este un indicator excelent pentru investitor - investițiile în imobilele din Austria, în  combinație de utilizare în scop personal cu închiriere ulterioară, sunt rentabile. Cumpărați-vă o proprietate imobiliară în stațiunea preferată bucurați-vă de ea pentru a vă petrece vacanța și închiriați-o în restul timpului. Vă asigurați astfel un interesant venit pasiv. Găsiți în tabel sfaturi cu privire la imobile din stațiunile individuale.

Foto: GROGL/Shutterstock

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: