Ski Alpin Card austriac: o nouă conexiune a trei domenii schiabile populare

Ski Alpin Card este o noutate a sezonului de iarnă 2019/2020. Acest ski-pass unește trei domenii schiabile din Alpi și promite experiențe de schi la cel mai înalt nivel.

Ski-pass-ul comun vă va permite să schiați pe 408 kilometrii de pârtii din domeniile schiabile Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Schmittenhöhe în Zell am See și pe ghețarul KitzsteinhornKaprunu. Pârtiile din toate gradele de dificultate sunt deservite de 121 de mijloace de transport pe cablu. 99 de cabane de munte vă așteaptă pe lângă pârtii cu băuturi și mâncare.

Ski-pass-ul este valabil întreg sezonul, până pe 3. 5. 2020 și prețul pentru un adult este de 695 EUR. Ski-pass-ul pentru copii costă 340 EUR. Pentru familiile cu mai mult de doi copii, există o ofertă specială, iar în anumite condiții, cei mai mici copii pot schia gratuit.

Acest lucru oferă schiorilor oportunități minunate. În vacanță, nu veți mai fi nevoiți să coborâți de două ori pe aceeași pârtie. Dacă nu este suficientă o iarnă pentru a vă distra suficient, vă puteți cumpăra o proprietate imobiliară proprie, îmbinând utilul cu plăcutul. Datorită gamei enorme de pârtii de schi și de servicii, mult veți găsi multe lucruri noi de făcut aici și, atunci când nu sunteți prezenți, proprietatea vă poate oferi un venit interesant din închiriere.

Puteți alege, de exemplu, din apartamentele wellness cu vederi panoramice la lac sau apartamente de lux de 4* în Zell am See, ori apartamente mobilate, cu balcon și servicii de tot, în localitatea Hinterglemm.

V-a atras atenția oportunitatea de achiziționa o proprietate imobiliară în Alpii austrieci? Vă rugăm să ne contactați.

Foto: Ipatov/Shutterstock

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: