SKI AMADÉ - Apartamente noi în leagănul elitei de schi mondiale

Număr de referinţă: GI19361
Ţară: Austria
Regiune: St. Johann/Wagrain
Oraş: Alpendorf
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 66.63 m2 - 126.00 m2
 
Preţ:


Vândut

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

Vă prezentăm o oportunitate de investiție unică - un resort de apartamente cu dotări excelente în Alpendorf - Ski Amadé, cea mai mare regiune de schi din Austria. Investiți acolo unde alții își petrec vacanța. Învățați-vă copiii să schieze în leagănul elitei de schi mondiale. Îmbunătățiți-vă stilul chiar în școala de schi a lui Herman Maier. Nu pierdeți ocazia de a cumpăra la prețuri avantajoase. După ce a fost unit cu împrejurimile, se așteaptă ca Alpendorf să devină foarte atractiv. Se presupune că prețurile imobilelor vor crește, la fel ca și veniturile de închiriere.

Acest complex se află la doar 700 de metri de telegondolă. Puteți ajunge aici confortabil cu ski-busul, care oprește la 100 de metri de clădire. Resortul oferă în total 16 camere de hotel și 19 apartamente care se vând sub formă de proprietate privată. Clădirea de patru etaje va dispune de restaurant, fitness, magazie de schiuri, wellness cu piscină interioară de lux, loc de joacă pentru copii, sau nă și baie de aburi. Va dispune și de un garaj subteran cu 35 de locuri de parcare pentru autoturisme și de o parcare în aer liber cu 11 locuri de parcare. Apartamentele se vând complet mobilate cu mobilă de pachetele puse la dispoziție.

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligația ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar 6 pe an, perioada de închiriere trebuind să depășească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceștia neavând nicio grijă în acest sens. Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială. La cerere, vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații despre condițiile de închiriere și de utilizare în scop personal.

Se presupune că construcția va începe în toamna lui 2019. Construcția ar trebui să fie finalizată pe parcursul a 2 ani.

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: