Toscana: o locaţie exclusivă pentru achiziţionarea unei proprietăţi imobiliare în Italia

Toscana, regiune din centrul Italiei, scăldată la vest de apele mării Liguriei şi ale mării Tireniane, este o adevărată oază de linişte în Peninsula Italică. Datorită atmosferei sale unice, este un loc care atrage tot mai mult persoane din întreaga lume interesate de achiziţionarea unei proprietăţi imobiliare în străinătate.

Cu toate acestea, nu vă faceţi griji că în apropierea casei dumneavoastră va apare o construcţie nouă, care prin caracterul ei ar putea interfera în cumva cu farmecul pitoresc al regiunii. Construcțiile noi sunt aici strict limitate. Pe de altă parte, acestui fapt corespunde şi nivelul preţurilor proprietăţilor imobiliare din Toscana. Şi aici este valabil că exclusivitatea costă. Însă răsplata poate fi priveliştea de neuitat la mare, de pe terasa noi case.

Toscana, este un ţinut deluros bogat, cu viţe de vii şi pajişti înflorite, unde aproape la fiecare pas veţi întâlnii mărturii ale istoriei civilizaţiei europene.

Regiunea dintre Florenţa şi Siena este leagănul vinului Chianti, unul dintre cele mai renumite vinuri italiene, care se vinde în sticle tipice împletite cu paie, cu un cocoş negru ca un simbol al Chianti.

Acordaţi atenţie şi următoarelor pagini:

În plus faţă de locurile cunoscute, din care toate au multe de oferit vizitatorilor, trebuie menţionate trei oraşe, care sunt mândria întregii Italii: Florenţa, Siena şi Pisa.

Florenţa este capitala Toscanei. Este un oraş cu o bogată istorie, al cărui centru istoric este inclus în Patrimoniului Mondial UNESCO. Florenţa este leagănul Renaşterii, dovadă fiind nenumăratele monumente istorice care împânzesc oraşul.

Siena este situat chiar în centrul Toscanei. Este renumită prin piaţa Piazza del Campo. Şi cu siguranţă nu veţi fi surprinşi că şi acest oraş este inclus în Patrimoniului Mondial UNESCO.

Pisa este renumită în întreaga lume prin Turnul înclinat, care este situat în Piazza dei Miracoli. Iniţial, turnul trebuia să fie cea mai înaltă clopotniţă din acea vreme, însă când în decursul construcţiei a apărut înclinare, s-au construit numai şase etaje încheiate rampa de suspendare a clopotelor.

Vizitaţi baza noastră de date cu imobile în Italia.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: