Achiziţionarea unei proprietăţi de golf este o mişcare inteligentă

Două treimi din agenţiile de turism specializate în vacanţe asociate cu golful au anunţat o creştere marcantă a interesului în acest an. Aşa cum rezultă din raportul KPMG, turismul asociat cu golful a cunoscut o vitalizare binevenită, comparativ cu anul trecut când atingea valoarea de 38 la sută.

Studiul a avut la dispoziţie datele de la 90 de agenţii de turism specializate, din 35 de ţări. El a arătat, printre altele, că cele mai populare destinaţii de golf rămân Spania şi Portugalia, urmate de Marea Britanie, Irlanda, Turcia şi Thailanda. Conform acestui studiu, cei mai activi "călători" de golf rămân americanii, canadienii, suedezii, germanii şi englezii. Raportul menţiona că pasionaţii de golf cheltuiesc în concediu mai mulţi bani de cât turiştii obişnuiţi. În timpul unui sejur de patru-şapte zile cheltuiesc de obicei 600-900 EUR.

Conform brokerilor imobiliari, acest lucru indică faptul că turismul de golf este stabil şi fiabil, aşteptându-se o altă creştere în anul viitor.

Spania continuă să fie cea mai mare destinaţie internaţională pentru golf, fiind cea mai populară din Europa. Cei care şi-au cumpărat un imobil în apropierea unui teren de golf, cu siguranţă că vor avea numai de câştigat. În afară că se pot bucura de cele mai bune facilităţi şi de natura înconjurătoare, au cele mai mari şanse să-şi poată închiria ulterior locuinţa lor de vacanţă. Cererea este extrem de stabilă.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: