Apartamente 5*, direct pe malul mării

Număr de referinţă: SU14821
Ţară: Croaţia
Regiune: Dubrovník
Oraş: Dubrovnik
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 44.22 m2 - 136.96 m2
 
Preţ:
217.000 € - 1.000.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Complexul rezidenţial oferit, construit în anul 2009, este situat la numai cca 20 de minute la nord de oraşul istoric Dubrovnik şi la numai 45 de minute de aeroportul internaţional din Dubrovnik. Acest proiect vă oferă posibilitatea de poseda un apartament chiar la mare, sub soarele croat şi cu o privelişte minunată la Marea Adriatică, unde vă veţi putea bucura de toate avantajele şi serviciile unui complex de cinci stele.

Resortul dispune de un total de 207 apartamente. Dezvoltatorul a decis acum să vândă 25 de apartamente în proprietate privată. Apartamentele sunt destinate pentru uzul personal în combinaţie cu închirierea ulterioară, fiind astfel oportune şi ca investiţie cu venit din închiriere.

Toate apartamentele sunt confortabil mobilate şi echipate. Apartamentele spaţionase cu 1 şi 2 dormitoare, au suprafeţe utile de la 44 până la 111 m2 şi sunt compuse din camere de locuit spaţioase cu vedere la complex şi la mare.

Întregul resort a fost conceput în stil tipic mediteranean. Chiar în faţa locuinţei dvs. veţi avea apa limpede a Mării Adriatice, plaja cu o lungime de peste 1000 m şi multe activităţi sportive. Complexul dispune de un mare centru spa & wellness, cu piscine în aer liber, jacuzzi şi masaje. Veţi mai găsi aici şi terenuri de tenis, volei, fotbal, squash, centru de fitness şi loc de joacă pentru copii. Atât în timpul zilei cât şi seara vă veţi putea plimba pe promenada din apropiere cu o mulţime de magazine, restaurante şi cafenele. Veţi mai avea la dispoziţie un supermarket şi recepţie, unde puteţi face rezervări pentru excursii în Dubrovnik sau împrejurimi. Complexul dispune de un debarcader cu serviciu taxi naval, pentru excursii pe mare către insulele apropiate sau pentru transportul maritim până în Dubrovnik. În anul 2011, dezvoltatorul a obţinut premiul OPP Overseas property award of excellence, pentru cel mai bun dezvoltator din Europa de Sud.

Administrarea, calitatea înaltă a serviciilor prestate şi închirierea ulterioară a apartamentelor sunt asigurate de compania licenţiată Radisson Blu. Radisson Blu Hotels & Resorts este o companie hotelieră de renume mondial, care pune accentul pe calitatea serviciilor şi satisfacţia clienţilor. Valoarea venitului din închiriere poate fi influenţată de către proprietar, adică durta şi perioada în care acesta doreşte să folosească apartamentul. Cu cât îl oferă mai mult timp spre închiriere, cu atât valoarea venitului din închiriere va fi mai mare. Contractul de închiriere se încheie pe 25 de ani. Suntem capabili să vă pregătim o ofertă avantajoasă în cazul finanţării achiziţiei sub formă de credit ipotecar.

La cerere, vom fi bucuroşi să vă oferim mai multe informaţii despre acest complex excepţional.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: