Apartamente de lux cu acces direct pe o plajă privată

Număr de referinţă: FK19880
Ţară: Italia
Regiune: Adriatic coast
Oraş: Lido di Jesolo
Tip de imobil: Imobil de lux
Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 55.82 m2 - 281.60 m2
 
Preţ:
392.500 € - 1.193.500 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Arhitectură inovatoare, dotări de lux, investiție sigură și amplasare excelentă - acestea sunt caracteristicile acestui nou resort cu acces direct pe o plajă privată. Acest resort întrece orice așteptări ale dvs., vă va înconjura cu lux și cu o atmosferă confortabilă și liniștită.
Trăiți-vă visul și faceți din acest loc o a doua casă a dumneavoastră.

Avantajele resortului

 • Arhitectură exclusivistă (Richard Meier, interior: Matteo Thun)
 • 4 tipuri și mărimi ale apartamentelor
 • Dotări complete de calitate premium selectate cu simț pentru detaliu
 • Balcoane și terase spațioase
 • Amplasare excelentă chiar pe malul mării, cu plajă privată
 • Parcare în garaj subteran
 • Servicii de residence manager
 • Servicii hoteliere de 5* în clădirea hotelului
 • Posibilitate de facilități sportive
 • La cerere - posibilitate de închiriere ulterioară
 • Gamă largă de specialități culinare
 • Posibilitate de utilizare a centrului wellness și SPA

Localizare

Resortul se află în partea estică a renumite stațiuni estivale Lido di Jesolo, chiar lângă plaja de nisip lungă de 15 km și scăldată de apa cristalină a Mării Adriatice. În combinație cu promenada minunată, cu arhitectura fermecătoare și cu vederea la mare, acest resort este adevărata destinație de vacanță a persoanelor cu gusturi alese.

Vă veți putea relaxa pe plajă, plimba cu bicicleta pentru descoperii natura minunată din împrejurimi sau face o excursie în Veneția, Padova sau Udine. Regiunea este ideală pentru iubitorii de golf și tenis. În împrejurimi se găsesc 5 excelente terenuri de golf cu 18 găuri, ideale pentru a vă crește handicapul. Pasionații de iahting au la dispoziție două porturi de agrement cu toate serviciile și facilitățile.

Acces

La acest resort se poate ajunge foarte ușor cu avionul, mașina, autobuzul sau cu trenul. Aeroportul din Veneția este la 34 km și cel din Treviso la 48 km. Între Veneția și Lido di Jesolo este linie directă de autobuz. Cea mai apropiată gară este San Donà di Piave train station Venice (20 km) și Venezia Mestre train station (47 km). 

Din București până în Veneția zborul durează 3 și jumătate.

A doua casă a dumneavoastră, la mare

Resortul este format dintr-o clădire cu apartamente de lux private, aflată în prima linie la mare, care este unită cu hotelul alăturat administrat de o companie cu renume mondial. Proprietarii apartamentelor pot beneficia de serviciile hotelului de 5*, inclusiv piscină interioară și exterioară, saune, centru wellness, restaurant și bar. Arhitectura exclusivistă este opera renumitul arhitect Richard Meier. Interioarele au fost concepute de cunoscutul designer Matteo Thun. Scopul a fost acela de a construi o clădire care să își mențină valoarea pe termen lung. A apărut astfel o construcție de înaltă calitate, cu costuri de construcție normale și cu cheltuieli de întreținere reduse la minim.

Posibilitate de închiriere ulterioară

Puteți să vă folosiți apartamentul în scop personal, pe tot timpul anului. În cazul în care îl utilizați doar temporar, puteți să folosiți serviciul de închiriere oferit de hotelul alăturat. În acest caz, aveți la dispoziție un venit din închiriere flexibil, în baza gradului de ocupare real sau un venit garant în valoare de 3 % pe ani din prețul de achiziție net al apartamentului, garajului și dotărilor, pe o perioadă de 5 ani.

Termen de construcție

Construcția a început în toamna lui 2018. Finalizarea proiectului este planificată pentru primăvara lui 2021.

Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Italia. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: