Apartamente noi în apropiere de centrul oraşului Karpun

Număr de referinţă: KG15886
Ţară: Austria
Regiune: Kaprun/Zell am See
Oraş: Kaprun
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 104.23 m2
 
Preţ:


Vândut

Sunteţi amatori de sporturi de iarnă, dar şi de sporturi nautice sau de ciclism? Atunci Zell am See/Kaprun este ceea de ce aveţi nevoie! Gheţarul în combinaţie cu munţii şi lacul fac din acest loc una dintre cele mai căutate destinaţii turistice.

Suntem bucuroşi să vă oferim chiar aici 15 apartamente noi. Este vorba despre reconstrucţia şi modificarea parţială a clădiri existente, situate la cca. 500m de centrul oraşului Karpun şi de telefericul Maiskogel. Fiecare apartament dispune de balcon, boxă şi un loc de parcare în exterior. Apartamentele se vor preda cu baia şi toaleta echipate şi cu linie de bucătărie (se poate alege dintre mai multe design-uri şi culori). Apartamentele nu sunt mobilate, dar pot fi la cererea clienţilor. Pentru petrecerea unor clipe plăcute de odihnă şi relaxare, locatarii iau la dispoziţie un centru wellness cu saună, fitness şi cabină cu infraroşu. Complexul va dispune de o recepţie cu program de funcţionare în fiecare sfârşit de săptămână.

Apartamentele sunt destinate pentru uzul personal în combinaţie cu închirierea ulterioară. 

Clădirea se află în apropiere de centrul oraşului (500m), de băile termale Tauern Spa (400 m), de telefericul Maiskogel (400 m) şi de terenul de golf (3,3 km). Gheţarul Kitzsteinhorn este la numai 6,7 km de apartamente.

O iarnă alpină cu zăpadă garantată 100 %? Aceasta este Zell am See/Kaprun. Iarna începe pe gheţarul Kitzsteinhorn, la o altitudine de cca. 3000 m şi se termină pe malul îngheţat al lacului Zeller See. Cu siguranţă că fiecare schior va găsi ceva pe placul său în cele trei zone de schi - gheţarul Kitszteinhorn, zona Maiskogel şi Schmittenhohe. Sunt disponibile 138 de pârtii de schi amenajate şi 53 de mijloace de transport prin cablu. Amatorii de schi-fond au la dispoziţie o mulţime de pârtii special amenajate. Iarna, puteţi face drumeţii pe trasee marcate, puteţi patina sau vă puteţi da cu sania. Dar cu siguranţă nu vă veţi plictisi nici vara. Puteţi folosi traseele turistice şi de ciclism marcate, puteţi practica zborul cu parapanta sau sporturi nautice pe lacul Zeller See, ori puteţi juca golf.

Dar trebuie să vă şi odihniţi după zilele pline de activităţi sportive. Lăsaţi-vă purtaţi de ospitalitate austriacă și vizitaţi cabanele confortabile, restaurantele și barurile montane. Merită vizitate şi băile termale Tauren Spa, construite nu demult.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: