Hotel cu restaurant, chiar pe o plajă de pe Riviera Makarska

Număr de referinţă: DE19532
Ţară: Croaţia
Oraş: Mala Duba
Tip de imobil: Hotel / Pensiune
Mărime: 533.00 m2
 
Preţ:


Vândut

Acest mic hotel este în funcțiune de aproape 50 de ani. Este vorba despre un hotel cu trei etaje cu 10 + 2 camere și două apartamente. Acest hotel are o capacitatea ideală de 32 de oaspeți, ceea ce asigură o plăcută atmosferă de familie.

Unul dintre apartamente are o suprafață de 40 m2, este pentru patru persoane și este compus din dormitor și bucătărie unită cu sufrageria și camera de zi. Dispune și de cadă cu hidromasaj, saună finlandeză și șemineu.

Al doilea apartament are 20 m2, este pentru trei persoane și este compus din dormitor și bucătărie unită cu camera de zi. Acest apartament dispune de duș cu masaj, saună finlandeză și trasă proprie pe acoperiș. La etajul unu și doi sunt câte cinci camere spațioase care oferă în total 288 de locuri de cazare.

Hotelul dispune de recepție, bucătărie profesională, bar și restaurant la parter. Restaurantul are 34 de locuri la mese și 20 de locuri pe terasă. Toate camerele și apartamentele au încălzire centrală și aer condiționat.  Hotelul a fost complet renovat în anul 2014.

Oaspeții vor aprecia cu siguranță vederile la mare, care se află la doar câțiva pași! Acest lucru face ca ospătarii să le servească băuturile chiar pe plajă.

Hotelul are și trei terase. Una aparține de restaurant, a doua terasă din fața clădirii funcționează ca și cafenea (cca. 100 m2 și 60 de locuri la mese) și a treia, pe acoperiș, are 40 m2 fiind scăldată de soare în permanență. Este dotată cu grătar și umbrele. Vederea de pe acoperiș este fantastică.

Stațiunea Mala Duba este o adevărată bijuterie a Adriaticii, oferind o minunată combinație de soare, mare și confort. Este la doar 30 de minute u mașina de Makarska. La nord și la sud de sat este o plajă frumoasă cu aproape un kilometru lungime.

Vă rugăm să ne contactați pentru a conveni vizitarea imobilului.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: