Resort de apartamente la doar 200 metri de mare

Număr de referinţă: MB19927
Ţară: Croaţia
Regiune: Šibenik
Oraş: Sovlje
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 90.91 m2 - 94.12 m2
 
Preţ:
234.093 € - 242.359 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Vă prezentăm un nou resort de apartamente pe malul Adriaticii, la doar 200 metri de mare. Apartamentele dispun de 2 piscine și o grădină întreținută. Se vând complet mobilate și utilate. Dacă se dorește, apartamentele din acest complex pot fi închiriate, obținându-se venituri garantate din închiriere de 5 %.

Amplasarea resortului

Acest resort se află în Sovlje, un orășel din județul Šibenik-Knin, de pe coasta Mării adriatice din Croația. Sovlje se află nu departe de Tribunji, o populară destinație turistică animată, situată în vecinătatea parcurilor naționale de renume mondial Krka, Kornati, Vransko Jezero ș.a. Iubitorii de cultură și istorie au în apropiere orașele Vodice, Šibenik și Skradin.

Accesibilitate bună

Sovlje se află între Zadar și Split, orașe cu aeroporturi internaționale, care oferă legături cu multe orașe europene. Cei care preferă călătoria cu mașina, au la dispoziție autostrada modernă A1, pe care pot ajunge până la ieșirea din Vodice și după 18 km se ajunge la casa din Croația.

Apartamente noi la mare

Acest resort nou, cu 42 de apartamente de lux, se află la doar 200 de metri de malul mării. Prima fază a proiectului constă din renovarea unor 3 clădiri deja existente, cu 15 apartamente, cu boxe în subsol și o piscină în aer liber. A doua fază include construcția a 5 noi clădiri rezidențiale, cu grădini pe acoperiș, care vor reprezenta adevărate oaze private cu privire la mare. Interioarele premium includ 3 dormitoare cu baie și toaletă, cameră de zi, sufragerie, bucătărie, hol și logie.

Clădirile noi includ și garaje subterane și piscină. În beciurile renovate se găsesc o sală comună pentru proprietari, potrivită pentru fitness, sală de jocuri, sală TV sau centru wellness. 

O investiție imobiliară sigură

Apartamentele au asigurate servicii de administrare și închiriere ulterioară. În cazul achiziționării în scop comercial, se oferă un venit din închiriere garantat contractual în valoare de 5% din prețul de achiziție fără TVA. Acest venit este înainte de deducerea costurilor de exploatare și de impozitare. Închirierea ulterioară nu este însă o condiție impusă pentru achiziție. Veți putea utiliza apartamentele numai în scop personal, oricând în an, ca pe o a doua casă. Serviciile complete de facility management, marketing și serviciile pentru oaspeți sunt asigurate de o companie care activează de mulți ani în domeniul turistic din Croația. Fără griji pentru proprietari.

Termen de construcție

Prima fază a construcției (15 apartamente) va fi finalizată în 2019.

A doua fază (27 apartamente) se presupune că va fi finalizată în 2020/2021.

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Croația.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: