Un nou proiect de apartamente în renumita staţiune de schi Kaprun

Număr de referinţă: HL19774
Ţară: Austria
Regiune: Kaprun/Zell am See
Oraş: Kaprun
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 54.11 m2
 
Preţ:


Vândut

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

În staţiunea de schi de renume mondial Kaprun se va construi un nou proiect de apartamente destinate pentru uzul personal în combinaţie cu închiriere ulterioară. Aceste apartamente sunt o oportunitate excelentă pentru investitori!  Veţi putea locui în apartamentul dvs. câteva săptămâni pe ani, iar în restul timpului apartamentul va fi închiriat către turişti de către o agenţie profesională. Această destinaţie este frecventată pe tot parcursul anului, nivelul de ocupare fiind foarte mare.

Complexul are o suprafaţă de 2448 m2, oferă 20 suite şi 12 apartamente, foaier cu recepţie restaurant spaţios cu terasă şi centru wellness cu piscină cu apă încălzită la 36 °C. Designul cu stil şi atmosfera alpină contribuie la confortul plăcut al locuinţei. Proprietarii mai au la dispoziţie şi o parcare subterană, o magazie de schiuri şi spaţii de depozitare.

Mergeţi în vacanţă şi bucuraţi-vă de confortul casei proprii. Apartamentul dvs. complet echipat vă va întâmpina cu un design elegant şi cu materiale naturale, care vă vor face să vă simţiţi foarte bine. Bucuraţi-vă de un stil de viață luxos în mijlocul munţilor, departe de rutina zilnică - în camera de zi, în faţa focului din şemineu sau pe terasa panoramică.

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligaţia ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depăşească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceştia neavând nicio grijă în acest sens. Condiţia de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteţi vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială.

La cerere, vom fi bucuroşi să vă oferim mai multe informaţii despre condiţiile de închiriere şi de utilizare în scop personal.

Ca proprietar al unui apartament, pe parcursul sejurului dvs. veţi avea la dispoziţie toate serviciile acestui complex exclusivist, cum ar fi wellness, restaurant, baruri etc.

Construcţia va fi finalizată în toamna lui 2019.

Regiunea Zell am See-Kaprun este considerată, pe bun motiv, una dintre cele mai frumoase şi mai variate zone de agrement din Austria - îşi are farmecul ei în fiecare anotimp. În timp ce lumea gheţarilor combină sportul cu aventura, idilicul Zeller See şi băile moderne Tauern vă îmbie la relaxare. Veţi putea schimba pentru moment viaţa din munţi cu atmosfera şarmantului Salzburg, oraşul lui Mozart, unde veţi găsi un amestec plăcut de tradiţie, urbanism şi distracţie, toate acestea la numai o jumătate de oră de mers cu maşina. Între Mönschberg şi Kapuzinerberg se desfăşoară o mulţime de evenimente culturale şi artistice. Trebuie neapărat să vizitaţi una dintre cafenelele istorice şi să faceţi o plimbare pe renumita Getreidegasse.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: