Inaugurarea festivă a 3K K-ONNECTION din stațiunea Zell am See!

Pe 30. noiembrie 2019 se va inaugura într-un cadru festiv mult așteptata telecabină din Kaprun, prin Maiskogel, până la ghețarul Kitzsteinhorn.

Se pregătește un snow-show luminos și concerte live la Maiskogel, asociate cu o serie întreagă de alte manifestări în Kaprunu.

Biletele la deschiderea festivă sunt deja vândute, dar, dacă doriți să veniți aici în perioada 29.11. și 20.12., veți putea schia în condiții premium și de maxim confort, însă la prețuri reduse.

În această perioadă, ski-pass-ul costă 51 EUR/adulți/zi și 25,50 EUR pentru copii/zi.  În sezonul principal, prețul pentru adulți este cu 5,50 EUR mai mare.

 

O altă noutate este finalizarea primului tronson din ZellamseeXpress, care va permite mai nou accesul pe Schmittenhöhe din Viehhofen, din valea Glemmtal. Este în plan ca până în 2023 Schmittenhöhe să fie unic direct cu domeniul schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

SFAT - Nu veniți aici doar în concediu. Investiți în  proprietăți imobiliare în regiunea Kaprun/Zell am See și profitați de modernizarea întregii zone. Apartamente noi chiar în Zell am See se pot cumpăra cu prețuri începând de la 309 400 EUR. Deschiderea festivă a resortului recent finalizat este planificată pentru data de 6. 12. 2019. Cazați-vă aici, bucurați-vă de primele ture pe schiuri și, dacă sunteți mulțumiți, cumpărați-vă apartamentul mult visat.

Vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informații.

Recomandări care vă pot interesa:

•    Ofertă de imobile de vânzare din Austria
•    Informații detaliate cu privire la achiziționarea unui imobil în Austria

 

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: