Un nou proiect de apartamente în prima linie la mare, Zrnovska Banja

Număr de referinţă: DE19529
Ţară: Croaţia
Regiune: Insula Korčula
Oraş: Zrnovska Banja
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 83.00 m2 - 110.00 m2
 
Preţ:
350.000 € - 399.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Apartamente noi în prima linie la mare!

Pe renumita insulă croată Korčula, in golful Zrnovska Banja, se construieşte un nou proiect cu 6 apartamente. Complexul este situat în prima linie la mare.

Clădirea are 3 etaje şi pe fiecare etaj sunt două apartamente. În subsol este o parcare subterană. Din parcare se ajunge la etajele superioare confortabil, cu liftul.

Apartamentele au câte 2 dormitoare. Se vând complet mobilate şi cu 1 loc de parcare. Alte locuri de parcare se pot cumpăra suplimentar, numărul acestora fiind limitat. În preţ este inclusă şi toate aparatele de bucătărie şi aerul condiţionat care deserveşte toate încăperile locuibile.

Dacă doriţi, apartamentele pot fi închiriate prin intermediul unei agenţii profesioniste. Se presupune un venit din închiriere de cca. 5 %.

Complexul este situat la 50 de metri de un nou hotel, unde puteţi beneficia de o serie întreagă de servicii, cum ar fi sporturi nautice, scufundări, închiriere ambarcaţiuni, organizare de excursii etc. Acest hotel dispune de restaurant, piscină bar şi bar pe plajă. Oraşul Korčula este la o distanţă de 3 km.

Se presupune că proiectul va fi finalizat la sfârşitul lui 2018.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă rugăm să ne contactaţi. Vom fi bucuroşi să vă oferim informaţii suplimentare sau să convenim împreună vizitarea proiectului

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: