Un nou resort de apartamente pe Riviera Opatija

Număr de referinţă: VI19967
Ţară: Croaţia
Regiune: Istria
Oraş: Opatija
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 37.70 m2 - 170.50 m2
 
Preţ:
229.000 € - 1.550.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Vă prezentăm un nou resort de apartamente la doar 100 m de mare și de faleza din Opatija. Centrul orașului Opatija, unde se găsesc toate serviciile și facilitățile, este la numai câteva minute de mers pe jos. Vă puteți alege din 12 apartamente care oferă vederi fantastice la mare de pe terasele private, din balcoane sau din grădina cu piscină. Reședința este o alegere ideală pentru toi cei care doresc să aibă o viață liniștită la mare dar și aproape de confortul oferit de oraș.


10 motive pentru a cumpăra

  1. 12 apartamente cu vedere minunată la mare
  2. Terase private mari, balcoane, grădini și piscină
  3. La doar 100 de metri de mare
  4. La doar câteva minute de mers pe jos de orașul Opatija
  5. Atmosferă tradițională, stil modern
  6. Acces excelent
  7. Dezvoltator experimentat
  8. Construcție de calitate
  9. Prețuri de la 229 000 EUR
  10. Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare

Riviera Opatija

Riviera Opatija este formată din 20 km de coastă cu plaje din piatră și pietricele, unde se găsesc și orașe cu o bogată istorie. Pe coastă se desfășoară o faleză de 12 km lungime pe care puteți întâlni pe urmele ale unui trecut prin de glorie. Opatija a fost una dintre cele mai populare și mai vizitate stațiuni balneare. Și-a păstrat atmosfera unică, cu clădiri majestuoase de la sfârșitul secolului 19. În prezent, este considerată una dintre cele mai populare destinații de vacanță di Europa Centrală.

Riviera Opatija oferă o mulțime de posibilități pentru activități sportive și de relaxare. Este cunoscută mai ales pentru yachting, aici desfășurând-se an de an curse la care participă cei mai buni concurenți din întreaga lume. Tot aici se vor simți bine şi iubitorii de ciclism, alpinism, paragliding și, bineînțeles, de sporturi nautice.


Amplasarea resortului

Reședința află în, Opatija, în Punta Kolova, într-un loc cu o vedere minunată la mare și la numai 5 minute cu mașina (sau 15 pe jos) de plajă. Resortul este înconjurat de vile frumoase din secolele trecute. La doar 500 de metri de resort este centrul orașului Opatija, dar și terenuri de sport, restaurante, cafenele, debarcader, magazine, faleza, școala și centru medical. 


Atmosferă tradițională în stil modern

Alegeți-vă din cele 12 apartamente unice de diferite mărimi și cu vederi minunate către Golful Kvarnerský de pe terasele private mari sau din grădina cu piscină. Reședința combină atmosfera caracteristică a locului cu elemente arhitecturale moderne, creând un loc de locuit conform celor mai înalte standarde și cu cele mai moderne dotări.


Acces excelent

Reședința este foarte accesibilă. Din Zagreb se poate ajunge în 2 ore cu mașina. 


Termen de construcție

Construcția a început în mai 2019. Finalizarea este planificată pentru ianuarie 2021.


Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Croația. Compania Rellox îl reprezintă direct pe dezvoltator şi cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

+420 733 532 291, info@rellox.cz


Video de pe șantierul de construcție

 

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: