Despre noi

Compania Rellox este cel mai mare dealer de imobile din străinătate care activează în regiunea Europei Centrale şi de Est. Activăm pe piaţă încă din anul 2004. În baza noastră de date veţi găsi în principal proprietăţi imobiliare situate în locaţii interesante pentru agrement – la mare, în Alpi, în apropierea terenurilor de golf sau în metropole. Aceste imobile sunt potrivite ca a doua reşedinţă, dar şi ca locuinţă permanentă.

În prezent, oferim proprietăţi imobiliare din aproape treizeci de ţări. Cel mai mare interes din partea clienţilor este manifestat pentru ţări precum Austria, Italia, Croaţia, Franţa, Spania, Elveţia, Portugalia, SUA ş.a. Colaborăm cu dezvoltatori renumiţi de talie mondială, dar şi cu dezvoltatori locali, mai mici. Suntem capabili să oferim o gamă vastă de proprietăţi imobiliare – apartamente, case, case în serie, vile de lux, pensiuni şi hoteluri.

Rellox are în prezent reprezentanţe în şase ţări, unde oferă proprietăţi imobiliare străine – Republica Cehă, Polonia, Ungaria, Slovacia, România şi Rusia.

Hartă Rellox

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: