Ştiri

FOTOGRAFII NOI: Uitați-vă pe șantierul din Opatija

Investiți acolo unde ceilalți își petrec vacanțele. Cumpărați-vă o a doua casă mult visată la doar 100 de metri de mare și de promenada Riviera Opatija și bucurați-vă de orice moment al anului.

04.07.2020 Mai multe

Construcția podului Pelješac se desfășoară rapid, prețurile imobilelor sunt în creștere

Proprietarii imobilelor de pe peninsula croată Pelješac se pot bucura: mult așteptata construcție a noului pod care leagă extremitatea sudică croată cu restul teritoriului continental al Croației continuă rapid, acum fiind deasupra mării.

08.08.2019 Mai multe

Piața imobiliară din Croația: o privire de ansamblu pentru perioada 2012-2017

Ministerul de Planificare Teritorială și de Construcții Spațiale, împreună cu Institutul de Economie din Croația, au organizat la Zagreb, pe 17 septembrie 2018, o conferință pe tema pieței imobiliare din Croația

14.05.2019 Mai multe

10 orașe de la Adriatică, pe care trebuie să le vizitați

Atracția magică a litoralului croat este strâns legată de farmecul orășelelor de pe uscat și de pe insule. La fiecare colț există ceva din patrimoniu istoric și cultural.

24.01.2019 Mai multe

De ce ar trebui să țineți cont înainte de a închiria un imobil pe care îl dețineți în Croația

În prezent, închiriere unui imobil se poate face mult mai ușor decât înainte. Chiar dacă dețineți un imobil în străinătate, de exemplu în Croația. Atunci când nu îl folosiți îl puteți închiria pe termen lung sau pentru o săptămână.

07.10.2018 Mai multe

Funcţionează o nouă linie de transport maritim Split-Brač-Hvar

Avem o veste bună pentru turiştii şi proprietarii de imobile de pe insulele croate. Din iunie a fost inaugurată o nouă linie de transport maritim, care leagă Splitul cu insulele Brač şi Hvar. Insulele devin astfel mult mai accesibile, dar îşi păstrează liniştea şi atmosfera romantică.

21.08.2018 Mai multe

Străinii deţin aproximativ 70 000 de proprietăţi imobiliare în Croaţia

Preţurile imobilelor din Croaţia au scăzut simţitor în ultimii trei ani, după cum arată indexul preţurilor proprietăţilor imobiliare, care însă nu este singurul indice relevant.

13.05.2012 Mai multe

Proprietăţile imobiliare de la Marea Adriatică se bucură şi în acest an de un interes mare

Croaţia îi atrage pe investitorii imobiliari prin preţuri accesibile, poziționare şi prin ceea ce oferă. Evident că cel mai mult atrag plajele de nisip şi pietriş, cu apă cristalină.

10.12.2011 Mai multe

Proprietăţile imobiliare din Croaţia: preţurile se menţin la un nivel stabil

După o perioadă de doi ani de scădere continuă, preţurile imobilelor din Croaţia încep să se stabilizeze. În luna ianuarie a acestui an, preţurile au crescut cu 0,4 % pe lună. Însă, faţă de anul precedent, se înregistrează o scădere cu 3,8 %.

28.09.2011 Mai multe
Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: