Proprietăţile imobiliare din Croaţia

Croaţia este de mult timp o destinaţie îndrăgită pentru agrement la mare, dar şi pentru cei interesaţi în a investi în proprietăţi imobiliare. Până nu demult, pentru achiziţionarea unui imobil în Croaţia, era necesară înfiinţarea unei firme locale pe care se făcea achiziţia imobilului croat. În anul 2009 acest obstacol a fost îndepărtat, cetățenii UE putând cumpăra liber, în nume propriu, proprietăţi rezidenţiale. Interesul de a investi în Croaţia, se reflectă şi în faptul că influenţa crizei imobiliare nu este atât de evidentă ca în Spania. Proprietăţile imobiliare din Croaţia sunt interesante pentru investitorii din multe ţări – Germania, Italia, Rep. Cehă, Polonia, Rusia. Însă există şi multe celebrități din SUA, Marea Britanie ş.a. care şi-ai cumpărat proprietăţi aici.

Interesul este concentrat asupra zonei de litoral a Dalmaţiei centrale şi a insulelor învecinate  – Zadar, Bibinje, împrejurimile Splitului, Trogir, Makarska şi insulele Brac, Hvar, Korcula sau Ciovo. Mai la sud se află perla Mării Adriatice, oraşul istoric Dubrovnik, care este punctul principal de interes a turiştilor pe tot parcursul anului, oferind atracţii turistice şi o atmosferă mediteraneană unice.
 
Recomandăm în mod expres tuturor celor interesaţi să cumpere un imobil în Croaţia, un studiu şi o soluţionare detaliată a imobilului oferit. Este de neînlocuit aici rolul agenţiei imobiliară şi al notarului sau juristului colaborator, capabil să aprecieze dacă imobilul îndeplineşte toate condiţiile necesare pentru ca  transferul drepturilor de proprietate să se facă cu succes.

Şi în Croaţia se găsesc imobile şi proiecte adecvate pentru a fi închiriate ulterior. Recomandăm să se investească în proprietăţi imobiliare care dispun de sistemul de închiriere ulterioară asigurat direct de dezvoltator sau de o firmă afiliată. Astfel, proprietarul imobilului croat va beneficia de servicii complexe legate de administrarea imobilului şi de închirierea lui ulterioară.

Majoritatea celor interesaţi de a achiziţionă un imobil în Croaţia doresc să investească în proprietăţi aflate chiar pe malul mării. Însă trebuie ţinut cont de faptul că, standard, preţurile imobilelor aflate în prima linie de la mare sunt mai mari.

Accesaţi baza de date cu proprietăţi imobiliare din Croaţia.

Am pregătit pentru dvs. informaţii suplimentare în secţiune Proprietăţi imobiliare în Croaţia, în paginile web ale companiei Rellox. Pe site-ul companiei noastre sunt disponibile şi informaţii complexe privind oferta noastră de imobile în străinătate.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: