Vile terasate noi, cu vederi la mare spectaculoasă

Număr de referinţă: SO19884
Ţară: Croaţia
Regiune: Dubrovník
Oraş: Orašac
Tip de imobil: Casă/Vilă
Proiect nou
Mărime: 150.00 m2
 
Preţ:
490.000 € - 550.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Vă prezentăm un nou proiect de 3 vile, fiecare cu câte două unități poziționate față în față. Fiecare unitate are 3 nivele (demisol, parter și etajul unu) unite printr-o scară interioară și care dispun de bazin de înot cu vedere la mare. La demisol este bucătăria de vară cu șemineu, terasă acoperită, piscină, baie și spălătorie. La parter sunt 3 dormitoare, o baie şi un balcon. La primul etaj se află camera de zi cu bucătărie deschisă și cu sufragerie, o baie și o terasă.

Amplasare

Orašac se află în sudul Croației, la aproximativ 14 km nord-vest de renumitul oraș Dubrovnik.

Resortul se află într-un loc liniștit înconjurat de chiparoși și vegetație tipică mediteraneeană, aproape de 2 plaje publice. Aeroportul din Dubrovnik este la doar 34 km de resort.

Un resort nou

Vilele sunt proiectate în conformitate cu standardele actuale, excelând prin modul în care sunt concepute, prin designul modern, prin spațiu și confort maxim. Faptul că sunt orientate către sud garantează vederi minunate la mare

În ofertă sunt incluse și 2 locuri de parcare, bazin de înot și grădină.

Vila nr. 1, care este deja terminată, se vinde cu tot cu aparatură, mobilier și panouri solare pe acoperiș. Pentru celelalte vile dotările sunt opționale.

Servicii pentru proprietari

Pentru viitorii proprietari se poate asigura o serie întreagă de servicii, cum ar fi curățenie și întreținere a proprietății, inclusiv pentru grădină și piscină. Proprietarii pot utiliza serviciile de închiriere ulterioară, transferuri, catering ș.a. Se presupun venituri anuale din închiriere de până la 40 000 EUR.

Termen de construcție

VILA 1 - august 2019

VILA 2 - noiembrie 2019

VILA 3 - martie 2020

 

V-a atras atenția această ofertă? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: