Vilă de lux pe malul mării, într-un peisaj minunat pe Insula Korčula

Număr de referinţă: PI19566
Ţară: Croaţia
Regiune: Insula Korčula
Oraş: Korčula
Tip de imobil: Imobil de lux
Casă/Vilă
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Preţ:


Vândut

Oferim spre vânzare o vilă de le unul dintre cei mai mari dezvoltatori de imobile de lux din Croaţia. Această vilă a fost finalizată în 2018 şi reprezintă o lucrare arhitectonică unică, destinată celor mai exigenţi clienţi.

Unicitatea acestei vile constă din faptul că se află chiar pe malul mării, ceea ce va fi dificil de realizat în viitor în Croaţia, având în vedere legislaţia care va interzice construcţiile noi la o distanţă sub 100 m de mare. Vila este încadrată într-un cadru natural minunat, într-un golf liniştit, şi oferă privelişti fantastice. Dispune de un debarcader propriu şi la 3 km de aici este oraşul Korčula cu portul de iahturi care oferă toate serviciile necesare.

Frumosul oraş istoric Korčula îi atrage pe turiştii din toată lumea cu apa curată cristalină şi cu străduţele înguste, înţesate de cafenele şi restaurante, dar şi cu atmosfera tipică mediteraneană. Locul este foarte bine accesibil pentru că este plasat între două aeroporturi internaţionale, cel din Dubrovnik şi cel din Split. Având în vedere oferta limitată de imobile de lux oferite spre închiriere în această zonă, vila promite venituri interesante în caz de închiriere ulterioară.

Această vilă se remarcă prin calitate excepţională şi design ingenios, prin dotări şi iluminat. Scopul arhitecţilor a fost acela de a construi o casă la mare care să combine piatra dalmaţiană şi arhitectura tradiţională, cu liniile curate şi pereţii din sticlă.

Parterul este format dintr-o cameră de zi mare, cu vedere la piscină, din sufragerie, bucătărie deschisă şi sală de fitness cu saună finlandeză. La cele două etaje superioare se găsesc patru dormitoare cu balcoane şi băi proprii, cu încălzire în pardosea. Veţi aprecia cu siguranță dotările bucătărie care sunt de top şi includ toate aparatele necesare, cum ar fi două cuptoare, două cuptoare cu microunde, plită cu inducţie, maşină de spălat vase, frigider şi răcitor de vinuri.

Grădina care înconjoară vila este întreţinută profesionist, fiind echipată cu sistem de irigare. Lângă piscina minunată cu revărsare este un duş şi chiar lângă vilă sunt două locuri de parcare.

Pe lângă acesta, cumpărătorul poate alege dintr-o gamă mare de accesorii opţionale, pachete de mobilier la cerere, sistem de securitate, sistem de casă inteligentă, contracurent în piscină, şemineu în aer liber pe terasă sau înlocuirea sălii de fitness şi a saunei cu un al cincilea dormitor.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: